Om traktoroversikten

Bedre Gardsdrifts Traktoroversikt er en unik samling tekniske data på de aller fleste traktorer som finnes i Norge. Hvert år legges det til flere hundre oppdaterte modeller med ferske priser.

Du kan søke på to nivåer: Enkelt og utvidet søk. Mens et enkelt søk gir deg en grovsortering, kan du med et utvidet søk rangere traktorene etter en mengde egenskaper. Du har stor frihet til å velge hva du vil søke etter, og hvordan du ønsker å sortere.

Fordeler ved å være registrert
Dersom du registrerer deg som bruker, har du mulighet til å lagre søk, lagre favoritter, sammenligne modeller samt eksportere og skrive ut søkeresultat.

Fra 2005 til i dag
Bedre Gardsdrifts traktoroversikt på nett ble første gang publisert i 2008, og alle data fra den gangen ligger fremdeles som søkbare. Vi har også lagt til priser og utvalgte data fra utvalgte modeller tilbake til 2005. Et ypperlig sted å starte for deg som skal kjøpe brukt. Hvert år oppdateres databasen med nye datasett, hvor alt av priser og spesifikasjoner leveres av de respektive importørene.

Eksklusiv for Bedre Gardsdrift
Traktoroversikten på nett er utviklet i Norge av og for Bedre Gardsdrift, på vegne av våre lesere. Alle data og bilder er levert av importørene.

Her kan du starte å søke i databasen.

Her finner du nettsidene til Bedre Gardsdrift.